Bedrijfskleding

Het brede assortiment aan bedrijfskleding van werkkledingbarneveld.nl zorgt voor de juiste uitrusting voor elke behoefte. Denk aan een stevige, slijtvaste werkbroek voor de metselaar of een een functionele tuinbroek met een verscheidenheid aan zakken voor de timmerman of hovenier. Dit assortiment wordt aangevuld met een breed scala aan persoonlijke beschermingsartikelen zoals handschoenen en kniebeschermers.

Het leveren van persoonlijke bedrijfskleding, met alle benodigde toebehoren: dat is waar werkkledingbarneveld.nl voor staat. Met een ruime collectie hoogwaardige merken in professionele werkkleding voorziet de werkkledingspecialist uit de regio Barneveld in de behoeften van ambacht en industrie.

Wij weten welke werkbroeken door hun comfortabele pasvorm in alle branches zeer geliefd zijn. Een veelheid aan kleurcombinaties, van klassiek tot modern, biedt bovendien maximale keuzemogelijkheden.

Jassen en broeken zijn uitgerust met de juiste zakken, zodat iedere arbeider zijn eigen gereedschap praktisch mee kan nemen. Bijpassende werkschoenen in de juiste veiligheidscategorie zijn een noodzakelijke completering voor de eigen look.

Ieder bedrijf onderscheidt zich met bedrijfskleding met slijtvast borduur- of drukwerk in de vorm van naam of logo. Onze ervaring en snelle levering zijn de basis voor een vertrouwd advies.

Wij zijn dealer van de merken Blaklader workwear, Workman Workwear, Planam werkkleding, Brams Paris, Santino en  Tricorp Workwear

Bedrukken bedrijfskleding

Borduren bedrijfskleding

Aanbieding

201005 Poloshirt Slim Fit
Van € 23,97 voor € 21,18

Klantenservice  Tel 0342 401053

Bedrukken of borduren ?

Mail uw logo voor een offerte.

Voor wie het nog niet wist, of het nog niet opgevallen was, maar army is dé kleur van dit jaar. We zien deze kleur al enige tijd in modeland en nu zien we deze fijne kleur ook terug in onze Tricorp Casual collectie.