Bedrukken van de bedrijfskleding

Transferdruk:
De transfer wordt met een hittepers op het product aangebracht. Transferdruk is uitermate geschikt om in één keer een aantal logo's te kopen en deze op afroep te gebruiken.
Het voordeel is dat u niet elke bij elke order herhalingskosten krijgt.

Hoe werkt het?
U koopt een aantal transfers (minimaal 25 stuks), deze houden wij voor u op voorraad en kunt op afroep gebruiken voor uw kleding. U hoeft dus niet meer in grote hoeveelheden kleding te investeren.

U investeert alleen in transfers en laat deze op afroep op uw kleding aanbrengen. Uiteraard kunnen wij op uw verzoek ook de overgebleven transfers met de eerste order meesturen.

U mailt uw wensen aan ons door, aantal stuks, aantal kleuren en soort kleding en ontvangt binnen 24 uur een geheel vrijblijvende offerte. 

Voordelen van bedrukken boven borduren:

  • Goedkoper bij grote aantallen
  • Mooier op t shirts
  • Hoger draagcomfort op de huid
  • Kleine letters of tekens zijn duidelijker

Borduren kleding

Belasting: Voor belastingaftrek van uw bedrijfskleding dient al uw kleding te zijn voorzien van een duidelijk logo van het bedrijf, met een minimale afmeting van 70 cm2.

Dit kan door middel van een enkele bedrukking/borduring of door middel van bijvoorbeeld een borst en rug bedrukking.

Aanbieding

1990 Blaklader Werkbroek denim Stretch X1900 met cordura kniezakken
Van € 209,45 voor € 175,45

Klantenservice  Tel 0342 401053

Bedrukken of borduren ?

Mail uw logo voor een offerte.

Voor wie het nog niet wist, of het nog niet opgevallen was, maar army is dé kleur van dit jaar. We zien deze kleur al enige tijd in modeland en nu zien we deze fijne kleur ook terug in onze Tricorp Casual collectie.